Nyttig informasjon før besøket

FAQ

Klatring med barn i Klatreparken?

  1. Alle barn under 7 år skal følges av en klatrende voksen (over 18 år) oppe i løypene. Dette gjelder ikke for barneløypa eller øvelsesløypene, der kan du følge barna fra bakken.
  2. Alle barn under 12 år kan klatre under oppsyn av en voksen (over 18 år) i opplæringsløypene og i grønne løyper. I de øvrige løypene skal de følges av en klatrende voksen (over 18 år) oppe i løypene. 

Vi anbefaler minimum 1 voksen per 4 barn.

Spesielle behov eller funksjonsnedsettelse?

Vi har mulighet til å ta i mot besøkende med spesielle behov eller funksjonsnedsettelser. Vi anbefaler at dere tar kontakt på forhånd og melder i fra når dere ønsker å komme. For spørsmål, ta kontakt på: post@osloklatrepark.no eller telefon: +47 46 90 90 64

Ledsagere kommer gratis inn mot fremvisning av bevis

Opplæring?

Alle som skal klatre i klatreparken skal gjenneom en øvelseløype der man får grundig opplæring i hvordan man skal sikre seg. Øvelseløypa og instruksjon må gjennomføres minst en gang per år.

Hvis jeg ikke skal klatre, må jeg da betale?

De som ikke ønsker å klatre, betaler ikke for å komme inn i klatreparken. Vi har stier som går under klatreløypene slik at du kan følge de som klatrer.

Hva er Drop-in?

Vi har drop-in hos i klatreparken, men vi kan ikke garantere seler. De som har forhåndsbetilt er garantert sele og hjelm.

Kan Klatreparken bli full?

Klatreparken har ikke uendelig med kapasitet. Vi har et maks antall med seler og hjelmer. Når alle disse er levert ut, må man vente til en kommer inn igjen. Vi anbefaler derfor å forhåndsbestille seler før du kommer.

Hva skjer ved dårlig vær?

Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved lyn og/eller kraftig vind kan hele eller deler av parken måtte stenges til været løyer. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

Hvor kan jeg parkere?

Vi har 55 parkeringsplasser. Ved problemer, ta kontakt med en parkvakt så får du hjelp. Det er ikke lov å parkere i veien.

Hvordan kan man betale hos dere?

Vi aksepterer de fleste betalingskort samt kontanter. Vi har også Vipps!

Grupper kan få ettersendt faktura for sitt besøk. Dette må avtales på forhånd og medfører et fakturagebyr på 50,-

Kan jeg ta med egen mat?

Vi har eget område med gassgriller der du kan grille medbragt mat eller nyte matpakken din. Maten kan nytes i skogen, på benkene, i Lavvoen eller i Gapahuken. 

NB: Grilling er ikke tillatt hvis Oslo kommune har gått ut med varsel om grillforbud!

I tillegg har vi en kiosk der vi selger is, mineralvann/brus, kaffe, te, nøtter og sjokolade.

Kan jeg ta med hund?

Firbeinte er hjertelig velkommen så lenge de er i bånd. Vi har skåler og vann :)

Ta bilder eller filme

Man kan ta bilder og video til eget bruk. Hvis man skal legge dette ut på sosiale medier man ha samtykke fra den/de det gjelder. Gjelder det barn under 15 år må man ha foresattes samtykke.

Bruk av drone i parken er strengt forbudt.

Sikkerhetsregler og egenerklæring Oslo klatrepark

Alle som klatrer i parken må lese Sikkerhetsreglene, samt fylle ut og sende inn en Egenerklæringhvor de erklærer at de skal følge reglene som gjelder i parken.

Det anbefales å gjøre dette online før ankomst. Det er også mulig å fylle ut dette ved ankomst. Egenerklæringen er gyldig for hele sesongen, men kun hvis den leveres elektronisk.

For gruppebesøk, holder det at en ansvarlig for gruppen fyller ut engenerklæringen på forhånd for hele gruppen. For deltakere under 18 år, må en ansvarlig voksen fylle ut egenerklæringen.

Bekledning

Vi anbefaler treningstøy eller lett turtøy. Ved ruskevær anbefaler vi en vind og vanntett jakke.

Det kan være gunstig å ha med en sekk med ekstra tøy. Vi anbefaler joggesko eller tursko med god såle. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner. 

Vi anbefaler også å bruke hansker når du klatrer. Ta gjerne med et par tynne skihansker el. Dersom du skulle glemme eller ikke har hansker, selger vi dette i klatreparken.

Varighet

Man bør sette av 2-3 timer for å klatre i parken. Tar du med niste (vi har grill) og beregner litt pauser mellom løypene, anbefaler vi at du er hos oss i 3-4 timer. Ta gjerne med familie og venner og tilbring dagen hos oss. 

Oslo Klatrepark oversiktkart Klikk for større kart